Gent ontdekken vanop je SUP

Wat: Originele activiteit

Afstand Gent: 0 km 


sup huren Gent


Stand up Paddle huren in Gent


Wonen aan het water, we droomden er al zo lang over om een activiteit te vinden op de schone waterwegen van Gent. Door corona werd de twijfel omgezet in realiteit: met onze eigen kajak doorkruisen we voortaan Gent (en binnenkort wellicht ook vele andere wateren in België).


Op onze eerste tocht botsten we al heel snel tegen de leuke boot van Doxup, een stand up paddle bedrijfje in Dok Noord. Dus op zoek naar een leuke uitdaging op het water? Dan denk ik dat Doxup je niet gaat ontgoochelen!  


Doxup


Bij Doxup kan je peddels huren aan 3 tarieven: uurtarief (€12), halve dag (€30) of volledige dag (€50). Je bepaalt dus zelf hoe lang je onderweg bent. Daarnaast ben je niet verplicht om een begeleider onder de arm te nemen en ben je dus vrij om te gaan en te staan waar je wilt. FREEEEEDOM!

Een goestje voor of na de inspanning? Kan je perfect op de boot van Doxup, bij mooi weer op het dek, bij minder mooi weer in de kajuit van het schip. Tijdens je drankje geniet van de ‘skyline’ van het nieuwe Dok Noord. Geef toe, een echte originele daguitstap toch?


suppen Gent


Leuke teambuidlingactiviteit in Gent: peddelen + privé kok 


Stand Up Paddle surfing of suppen, een zalige teambuildingactiviteit! Niet enkel fun, het is ook de perfecte body workout. Win-win dus! Deze watersport is echt geschikt voor iedereen. Persoonlijk geloof ik niet dat je aparte lessen nodig hebt om dit onder de knie te krijgen. Als iemand je duidelijk de basis uitlegt, kan je hier heel snel weg mee zijn.

En als kers op de taart van deze organisatie: op aanvraag voor groepen maakt de ‘kapitein van het schip’ BBQ, paëlla of een tapasmenu naar wens. Yessssss, hier kom ik ooit nog met een bendeke terug!


Gent ontdekken vanop het water ...


Gent = waterstad! Met andere woorden, genoeg routes en zeker geen verveling! Het mooie Gent vanop je paddleboard op het water, ‘tis ne keer iets anders! Ik zou zeggen: niet twijfelen, gewoon doen!


teambuilding Gent
wateractiviteit Gent