About

Why?

Wanneer je in het buiteland woont, besef je: dit is voor tijdelijk, je haalt het onderste uit de kan en plant je agenda dan ook vol met allerlei tripjes. Je leeft niet van reis naar reis, maar van weekend naar weekend. En dat gaf ons bakken energie! Eenmaal terug in ons Belgenland, legden we onszelf een uitdaging op: ook hier trekken we er vaak genoeg op uit en lassen we kleine, leuke oplaadpuntjes in dichtbij huis.

Persoonlijk plannen we deze mini ontdekkingen het liefst zo ver mogelijk weg van toeristische hotspots. Op deze blog dus geen staycation tips & tricks over bijvoorbeeld de Antwerpse zoo of de grotten van Han. Maar wel originele micro-avontuurkes die ik écht de moeite vind om met jullie te delen.

Ontspannen, nieuwe prikkels, een halleluja-momentje… Hoef je daarom perse de vlieger op naar de andere kant van de wereld? Echt niet. Kijk en luister om je heen, er zijn zoveel uitstapjes dichtbij huis die je dat instant vakantiegevoel kunnen laten beleven. En net zoals op een verre reis, zijn in no time zowel je emotionele als fysieke batterijen weer opgeladen.

Weet je niet waar te beginnen? Op Happy Little Moments deel ik mijn tips & tricks van leuke activiteiten op een haalbare afstand vanuit Gent of zelfs gewoon van thuis uit. Aangezien ik besef dat er zoveel toffe plekken zijn in en rond België om te delen, schakel ik ook JULLIE hulp in: Wat is jouw geluksplekje dichtbij huis? Dit vind je onder de nieuwe tab ‘your happy little place’. Wil jij ook jouw geluksplek delen en anderen inspireren? Contacteer me gerust! Sharing is caring 😊

Hopelijk hebben jullie er oprecht ‘goesting’ in gekregen om er zo snel mogelijk op uit te trekken! Want dan is mijn missie van deze blog 200 % geslaagd!


Enjoy the trip!


XX A