24 uren in het sfeervolle Goes - Zeeland

Net over de grens met België ligt het sfeervolle stadje Goes in Zeeland, een ware verborgen parel. Voor mij de perfecte bestemming voor een deugddoende 24-uurs escape.

Wat kan je verwachten van het charmante Goes?

🧡 Gezellige straatjes waar je uren kan in rondslenteren
🧡 Een overvloed aan heerlijke restaurants
🧡 Unieke boetieks om te shoppen. Goes wordt trouwens DE shopstand van Zeeland genoemd.
🧡 Een pittoreske haven inclusief fotogenieke pakhuizen langs de kade.
🧡 ’s Avonds nog wat energie over: ga uit in één van de ambi bars op de grote markt


Daguitstap Goes Zeeland
winkelen in Goes
wandelen in Goes


Mijn persoonlijke tips voor Goes:

👉 Ga lunchen in Katoen, smaakvolle gerechten in een trendy kader. Deze bistro ligt niet pal in het centrum, maar aan een gezellig binnenplein op 5 minuten wandelen van de stadskern. Bij mooi weer kan je genieten van hun chill terras. Ps: wil je graag blijven slapen? Dan is Hotel Katoen een echte aanrader, met mooi ingerichte kamers, privé-spa en een uitstekend restaurant waar je de volgende dag lekker kan ontbijten.
👉 Ga dineren in Slot Oostende, een oude brouwerij die opgedeeld is in allerlei verschillende, gezellige hoekjes. De kaart is super gevarieerd en zeer schappelijk van prijs. Bovendien ben je vlakbij de grote markt als je erna nog een stapje wilt zetten.
👉 Shopdrang? Genoeg winkeltjes in Goes, maar één aanrader: passeer zeker langs boetiek Bomont, een top combinatie aan kledingmerken. Wij lieten ons met de vriendinnen alvast gaan 😉

👉 Mag het ’s avonds iets ludieker zijn? Wat dacht je van een indoor petanque café? Yes, bij het café het postkantoor op de grote markt kan jeu-de-boulen! Een uniek concept om je avond te starten.

👉 Dwaal en verdwaal, struin door de straatjes die aansluiten op de haven. Hier ben je weg uit het toeristische centrum en heb je een overvloed aan leuke koffiebars, boetiekjes en terrasjes.


Heb je tijd over om even buiten Goes te gaan? Wat dacht je ervan om zelf je oesters te plukken. Jip, dit kan in Nederland en dit is volkomen gratis. Hoe, wat, waar: alle info vind je hier: https://www.happylittlemoments.be/oesters-plukken-en-parels-zoeken


eten in Goes
Borrelen in Goes
Slapen in Goes