Logeren in stijl in Gent: Pillows

Wat? Slaapadresje

Afstand Gent? 0 km


Gent, mijn lievelingsplek 

Gent, het blijft toch één van mijn favoriete steden om in rond te slenteren, te shoppen, op restaurant te gaan, terrasjes te doen, een dansje te plaatsen... Er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Deze zomer verrasten 3 vriendinnen me met een nachtje in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof. Wowie, wat een pareltje in het hartje van Gent! Wil je binnenkort op citytrip? Overweeg dan zeker het Reylof hotel. 


Een heerlijk boetiek hotel in het centrum van Gent

Pillows Grand Boutique Hotel, dat is zo’n sprookjesachtige hotel waar elk detail klopt. Waar de persoonlijke service je meteen overvalt bij et binnentreden van het hotel.


Het indrukwekkende, 17de-eeuws gebouw waarin het hotel gevestigd is, is reeds een eye-catcher op zichzelf. Het gebouw geeft uit op een gezellige binnenplaats waar je bij goed weer, heerlijk kan genieten op het terras. Het interieur bestaat uit een mix tussen modern design en authentieke elementen. Dit alles samen straalt een gezellige huiselijke sfeer uit.


Op het eerste verdiep vin je een bar met huisgemaakte cocktails (getest en goedgekeurd 😉). Naast de bar, heb je hier allerlei gezellige, kleinere zithoekjes, een ideale setting om in privacy te genieten van je drankje.


Dineer je graag in het hotel zelf? Dan kan je genieten van één van de culinaire creaties in het Lof Restaurant.


Slapen en ontbijten in stijl 

De kamers zijn super romantisch ingericht met hoge plafonds, kunstwerkjes en een ruime badkamer. En het allerbelangrijkste: De bedden zijn hemels. Je slaapt er als een roosje.


Ik ben wellicht niet de enige die al bij check-in uitkijkt naar het ontbijtbuffet de volgende dag? Woeps! Hier kan je een eindeloos ontbijtbuffet verwachten: huisgemaakte wafels, vers fruit, allerlei broodjes, koffie, thee, bubbels, charcuterie, kazen, verse koeken, … You name it! Trek hier voldoende tijd voor uit, want in België zijn we zo’n royale ontbijtbuffetten niet gewoon.


Een heerlijke overnachting in stad Gent, check! Boeken? Dit doe je hier


overnachten Gent
citytrip Gent
mooi hotel Gent
hotel Gent
Slapen in Gent
hotel met restaurant Gent