Kidsproof overnachten: Glampen in de Ark van Noë

Wat? Slaapadresje 

Afstand Gent? 100 km 


De batterijen opladen in the middle of nowhere

De Ark van Noë is zo’n domein waar je instant een vakantiegevoel hebt. Het ligt langs de oevers van de kleine Nete, in het midden van de velden. De zon schittert er zalig op het water. De diertjes lopen hier vrolijk rond. Even van de wereld verdwijnen en helemaal herbronnen is het enige dat je hier hoeft te doen.


glampen België
kinderboerderij Vlaanderen
glamping België
glamping Vlaanderen
overnachten met kinderen
reizen met kinderen


Glamperen in stijl

Het domein telt 15 lodgetenten en iedereen overnacht in stijl. 4 tenten liggen in een omheinde weide met hertjes en alpaca’s. Yes, dat betekent dus dat je op je terras oog in oog kan komen te staan met een bambi.


Andere lodges kijken dan weer uit over het water of liggen bij de uitgestrekte velden. Elke tent heeft z’n charme en is voorzien van een eigen terras, comfy bedden en een gezellig interieur. De tenten worden je willekeurig toegewezen, betaal je iets extra kan je kiezen voor een expliciete tent.


’s Ochtens wordt een uitgebreide lokale ontbijtmand geserveerd op je terras. Een prachtig kader om de dag te starten.

 

Avontuur op het water

Nope, kajakken kan je niet enkel en alleen doen in de Ardennen. Het domein ligt aan de klein Nete en heeft een eigen aanlegkade voor kano’s en kajakken. Wil je graag op het water? Dan kan je hier gewoon een eigen kajak huren. Dit kan dagelijks, reservatie is wel nodig.


Chillen in de hottub

Mag het nog iets extra zijn? Dan kan je de sauna en hottub boeken, inclusief een overdekt terras dat uitkijkt over de velden. Op het terras kan je lekker dineren, maar niet zomaar een diner: je gaat zelf steengrillen en als je geluk hebt krijg je er een mooie zonsondergang bij. Je zit trouwens volledig afgeschermd en hebt 100% privacy. Hoe vet is dit?

 

Brasserie en beachbar voor foodlovers

Wie zin heeft in wat ambiance, kan de zomerbar opzoeken aan de vijver. Hier kan je lunchen of dineren, op slechts een paar minuten wandelen van je tent. En de kids? Die ravotten ondertussen in de speeltuin of speelweide. En een ark van Noë, dat kan natuurlijk niet zonder dieren. Houden jullie kids van dieren? Vraag dan zeker wanneer de konijnen en hangbuikvarkentjes worden gevoederd.


Praktische details


  • Adres: Arkstraat 6, Kasterlee (Antwerpse Kempen)
  • Glamping, max. 5 personen
  • Gratis parking op enkele meter van de tenten
  • Sanitair en douches op enkele meters wandelen
  • Kidsproof: Speeltuin en kinderboerderij
  • Kano verhuur
  • Ontbijt kan verzorgd worden aan de tent, hiervoor betaal je extra
  • Het domein is open van 1 april tot 15 oktober. Hun bookingstool komt meestal midden december online.
  • Meer info en reserveren doe je hier: https://arkvannoe.be/familie weekend
glamping met kinderen
kamperen België kinderen
uniek overnachten
kamperen met kinderen
kindvriendelijke glamping