Overnachten in een prachtige hoeve vlakbij Brugge

Afstand Gent: 40 km
Wat: Unieke B&B

Mocht je een leuke Bed & Breakfast zoeken in de streek van Brugge en omringd willen zijn door een prachtige groene omgeving, dan heb ik hét adres voor jou: Stee 23 in Oostkamp. Inderdaad, Oostkamp en dus niet Brugge centrum. Maar laat het je zeker niet afschrikken: In ruil krijg je een oase van rust, dus de korte afstand naar het Brugse centrum is zeker de moeite waard!

Last minute weekendje in Brugge

Op een verrassingsweekendje verbleven we er reeds in de zomer van 2018. Ze waren toen pas 2 weken open en we waren er helemaal weg van! Toen ik met een vriendin onlangs een last minute ingeving had om een Q time girlsweekendje te boeken op vrijdagavond en het aanbod van leuke/betaalbare adresjes nogal beperkt was, had ik meteen het idee: Waarom niet teruggaan naar Stee 23? En jip, we hadden geluk, deze was nog beschikbaar! Toen we de zaterdag aankwamen zei vriendin B. meteen: Goeie beslissing chica! De perfecte omgeving om bij te tetteren, véééééééél bij te tetteren ;)

B&B Stee 23: Een gerenoveerde oude hoeve

Waarom het zo’n leuk adresje is? Wel, er zijn eigenlijk heel wat argumenten. Aan jullie de keus of ze slagen voor jullie bucket-list test!