It's cocktail o'clock @ the Cobbler

Afstand Gent: 0 km
Wat: Drinks


Deze cocktailbar is gehuisvest in het voormalige Hôtel des Postes en is gelegen aan de Graslei, in het hartje van Gent. Let wel, je moet deze plek weten zijn. Met andere woorden: wie zoekt, die vindt 😉 . Dit pareltje ligt verscholen achter een smeedijzeren hek, vervolgens passeer je een mini tuintje en tot slot neemt een authentieke stenen draaitrap je mee naar de eerste verdieping.The Cobbler: een pareltje in Gent  


The post herbergt enerzijds de kamers van een super hotel (Van de groep Zannier hotels) en anderzijds de bar The Cobbler. Het is zo’n bar helemaal anders dan alle andere bars in België. Hoe omschrijf ik het best? Ik heb in no time het gevoel dat ik in een fancy bar in Londen terecht ben gekomen: het meubilair, de hoge plafonds, de knetterende open haard in de winter, de authentieke planken vloer, de chille vibes, het uitzicht op de oevers van de Leie, de kunstjes van de barman, de service, de geur die er hangt, … Het volledige plaatje klopt!


Gent
The Cobbler


De beste cocktails van Gent


In the Cobbler zijn alle ogen gericht op de geweldige cocktails die men serveert. Het is on-mogelijk dat hier je cocktailwensen niet vervuld worden. En naast de uitgebreide keus, is het dan ook nog eens een feit dat hier de cocktails nog eens beter smaken dan waar dan ook, dit wellicht door de context waarin je je vertoeft. Vanaf 17 uur ben je er welkom voor een aperitief. De ideale plek om af te spreken met vrienden of een romantisch avondje af te sluiten in stijl.

Maar ook overdag kan je ook bij The Cobbler terecht. In de namiddag kan je er ook genieten van een lekker stukje taart en heerlijke koffie! Geloof me, als je in Gent bent is deze stop meer dan de moeite waard om eens te proberen!!


cocktails Cobbler
Cobbler Gent